062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PP 099

Prodaja Cena: od 73000€
Vrsta nekretnine
Površina
14.707m2
Infrastruktura
voda na placu, struja pored placa
Vlasništvo
uknjiženo 1/1
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Plac u Sremskim Karlovcima sa pogledom na Dunav.

Real House iz svoje ponude placeva posebno izdvaja prodaju fenomenalnog placa u Sremskim Karlovcima.

Ukoliko za sebe tražite idealnu lokaciju sa pogledom i veliku površinu ili pak želite dobro investirati, predstavljamo vam izuzetan plac u Sremskim Karlovcima sa fantastičnim panoramskim pogledom na Dunav nalazi se u Karlovačkim vinogradima na potezu Karaš u vikend naselju Grozd.

Plac je oko 2km udaljen od glavnog magistralnog puta Novi Sad-Beograd i centra Sremskih Karlovaca, a oko 1 km od asfaltnog puta do placa vodi nasuti tucanik.

Izuzetan plac u Sremskim Karlovcima ukupne je površine 14.707m2 odlične konfiguracije sa tri kaskade sa kojih se pruža panoramski pogled na Dunav.

Građevinski plac u Sremskim Karlovcima se nalazi u vikend zoni u kojoj je moguća gradnja vikend kuća, na placu se nalazi priključak vode, a neposredno uz plac je i priključak na elektro mrežu.

Jednom rečju izuzetna investicija i dobro uložen novac na odličnom mestu, sa jakom pozitivnom energijom koju nosi sama lokacija i velikim potencijalom.a

Placevi u Sremskim Karlovcima uvek su dobra investicija i dobro uložen novac.

Kontakt

Vladimir Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • info@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share]

Pogledajte još