062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PV 077

Prodaja Cena: od 77000€
Vrsta nekretnine
Struktura
četvorosobna
Površina
143 m2
Plac
864 m2
Infrastruktura
struja, bunar, etažno grejanje, ulična rasveta
Vlasništvo
uknjiženo
Lokacija
Spratnost
P+2
Parking
garaža
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

  • kompletno renovirana kuca
  • nameštena novim nameštajem
  • etažnogrejanje i izolacija
  • garaža i podrum
  • ravan plac
  • bez ikakvog ulaganja
  • bunar

Nova, komplet opremljena kuća na Fruškoj gori interesantna je kupcima koje žele da imaju kuću za odmor u blizini grada na mirnoj lokaciji gde tišinu narušava jedino cvrkut ptica, a da je kompletno sređena i da nema nikakvih dodatnih ulaganja, a pritom kompletno opremljena i nameštena veom alepim i novim nameptajem i stvarima.

Ako ste se prepoznali kao kupac ovakovog tipa nekretnine onda ne propustite ovakvu ponudu.

Lokacija kuće

Vikend kuća se nalazi na Banstolu, na Fruškoj gori, od Novog Sada udaljena oko 20 km, a od Beograda oko 70km, do autoputa E75 imate oko 10 km, a u neposrednoj blizini je nacionalni park Fruška gora i poznati Fruškogorski manastiri: Velika Remeta, i Krušedol, Sremski Karlovci su udaljeni oko 7km.

Strukura kuće primerena i većim porodicama

Kuća ukupne korisne površine 143 m2, u osnovi 89 m2, sastoji se od primelja u kome se nalazi hodnik, kotlarnica, toalet, dnevna soba sa trpezarijom i kuhinjom. na prvom spratu se nalazi velika spavaća soba sa izlazom na terasu, hodnik i kupatilo, a u potkrovlju još jedna manja i jedna veća soba. Sastavni deo kuće je i garaža sa rolo vratimai malim podrumom, kao i dvorišnoo orijentisana terasa – letnjikovac i pomoćne prostorije.

Opremljena novim stvarima koje ulaze u cenu

Kuća je kompletno sređena, prodaje se sasvim primadajućim nameštajem i tehničkim uređajima, sa ugradnom kuhinjom opremljenom šporetom sa ravnom pločom, frižiderom, veš mašinom, u dnevnoj sobi je kožna ugaona garnitura, a u trpezariji veliki sto za ručavanje sa stolicama. spavaće sobe su opremljene bražnim ležajevima, a kupatilo sa tuš kadom i masažerima. Sav nameštaj je nov i u besprekornom stanju.

Bez ulaganja

Kuća je kompletno renovirana sa fasadom i termo izolacijom zidova (stiropor 10cm) i podova, pvc stolarija na celoj kući sa komarnicima i roletnama, na faraži rolo vrata sa daljinskim. Na svim prozorima i vratima su zaštitne rešetke, a podovi u kući su kombinacija parketa i pločica, na terasi granitne pločice i inoks ograda.

Placi njegovi sadržaji

Plac na kome se kuća nalazi ukupne je površine 864 m2, kompletno ravan i ograđen, na njemu se nalazi voćnjak, mali vinograd, pomoćna prostorija i bunar dubine 31m sa pompom koja koću snabdeva vodom. Kuća ima i trofaznu struju, etažno grejanje na struju i tvrdo gorivo sa radijatorima kao grejnim telima, ispred kuće je ulična rasveta. U ulici postoji još kuća, a radi se o mirnom i veoma dobro organizovanom komšiluku.

Malo je prostora da se opiše ovakva kuća na Fruškoj gori i sadržaj koji ona nudi.

Nekretnina za kupca koji zna šta želi, koji nema vremena za dodatno sređivanje i ulaganje, koji želi da dođe i uživa tokom cele godine na Fruškoj gori i koji mmože to sve adekvatno da plati. Uzimajući u obzir kojiko bi Vas koštala gradnj i opremanje ovakve kuće cena je srazmerna tim vrednostima, neprocenjivo je vreme koje možete uštedeti jer ovde se odmah useljavate i koristite.

U neposrednoj blizini ove kuće, u istoj ulici možete kupiti plac na Banstolu sa mladim voćnjakom ako vam je potrebna dodatna aktivnost ili imate dobru ideju kako sve to iskoristiti.

Za sve informacije o kupovini ove nekretnine kontaktirajte ekskluzivnog posrednika prodaje:

Real House doo licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.

 

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • office@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share]

Pogledajte još