062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PS 011

Prodaja Cena: od 85000€
Vrsta nekretnine
Struktura
dvosoban
Površina
48 m2
Vlasništvo
uknjiženo 1/1
Mesto
Lokacija
Spratnost
3. sprat
Nameštenost
kompletno opremljen
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

  • kompletno opremljen
  • sa nameštajem i tehnikom
  • garaža od 27 m2

Moderno opremljen dvosoban stan sa velikom garažom i pogledom na Frušku goru iz ponude stanova za prodaju Real House.

U prilici smo da vam predstavimo jednu kompletnu nekretninu koja je pre svega posvećena kupcima koji žele da u paketu dobiju moderan opremljen stan u kvalitetnoj zgradi sa dobrom pozicijom, velikog garažom i dobrim komšilukom.

Stan se nalazi na Bulevaru Evrope u veoma kvalitetnoj, urednoj i održavanoj zgradi na trećem spratu dvorišne orijentacije. Zgrada ima dva lifta, dvorište i suteren.

U dvorištu zgrade se nalazi parking za stanare, a u suterenu sjajna garaža od 27m2 koja se prodaje uz stan i koja na ovoj lokaciji ima veliku vrednost jer garaže na ovim mestima su uvek tražene kako za zakup tako i za prodaju.

Stan ukupne, uknjižene površine 48 m2, po strukturi dvosoban, odlčnog rasporeda, a sastoji se od ulaznog hodnika iz koga se ulazi u sve ostale prostorije i to:

Dnevna soba, kuhinja koja je od dnevne odvojena zidanim pankom, spavaća soba sa izlazom na terau  kupatilo. Dnevna i spavaća soba su dvorišno orijentisani sa pogledom na Frušku goru gde se nečuje saobraćajna buka.

Stan se prodaje kompletno opremljen sa svim pripadajućim nameštajem i tehničkim uređajima.

U dnevnoj sobi je kvalitetna ugaona garnitura, kamin, veliki lcd televizori u spavaćoj i dnevnoj sobi, opremljena kuhinja sa elektro uređajima na dodir, video nadzor, plakar i bračni krevet u spavaćoj sobi. U stanu je sva oprema i detalji veoma pažljivo birani i vredni.

Stan ima urađenu zvučnu izolaciju plafona, kvalitetnu keramiru i parket te ne zahteva nikakva ulaganja pa prodaja po sistemu ključ u ruke kupcu olakšava useljenje.

Kompletan pakat, kvalitetan stan, odlična lokacija i velika garaža kao i parking u dvorištu dovoljni su argumenti da ovaj stan predstavlja pravi izazov za kupca koji može odmah da koristi ovaj stan bilo da stanuje u njemu ili da želi profitabilno da ga izdaje.

Imajući u vidu da su stanovi na ovj lokaciji veoma traženi i da je Bulevar Evrope iz dana u dan sve skuplji da se u ovom kraju nalaze neke od najtraženijih zgrada poput Zoned pethouse, Laguna residence i zgrade Rapid investa sa atraktivnim lokalima i poslovnim prostorima, kao i budući hotel Sheraton, nije teško prepoznati ovu ponudu kao  pametno i pravovremeno ulaganje i investiranje.

Za sve detalje o prodaji stana sa garažom na Bulevaru Evrope kontaktirajte

Real House doo, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, reg. br. 171.

 

Kontakt

Vladimir Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • info@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share]

Pogledajte još