062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

Apartman Bulevar

Kratkoročno izdavanje Cena: od 60€
Vrsta nekretnine
Površina
90 m2
Mesto
Lokacija
Broj osoba
maksimum 6
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Moderan trosoban apartman na Bulevaru – apartman Bulevar – iz ponude Real House, apartmani Novi Sad dnevni kratkoročni najam, stan na dan Novi Sad.

Lokacija apartmana:

Apartman Bulevar se nalazi u na sjajnoj lokaciji na Bulevaru oslobođenja, nedaleko od Futoške pijace, 5 minuta do centra grada. u neposrednoj blizini se nalaze svi nephodni sadržaji, restorani, pekare, prodavnice. Lokacija apartmana je takva da možete sve delove novog Sada posetiti bez korišćenja automobila.

Opis apartmana:

Apartman Bulevar se nalazi u novijoj stambenoj zgradi sa liftom na petom spratu.  Apartman ukupne površine 90 m2, a sastoji se od dve spavaće sobe, dnevne sobe kuhinje sa trpezarijom i  terase i kupatila.

Smeštajni kapacitet apartmana:

Apartman Bulevar može da primi do 6 osoba, u spavaćim sobama su francuski ležajevi za po dve osobe, a u dnevnoj sobi je velika ugaona garnitura koja po potrebi može da posluži kao pomoćni krevet za dve osobe.

Šta nudi apartman:

Apartman Bulevar svojim gostima nudi besplatan wi-fi internet, kablovcku televiziji, posteljinu, peškire, posuđe, mašinu za pranje posuđa, mašinu za pranje i sušenje veša, mikrotalasnu pećnicu, kao i  zatvoren parking u suterenu zgrade. Zbog svoje lokacije i orijentacije idealan je smeštaj porodica, poslovnih ljudi i svih gostiju koji žele posetititi Novi Sad.

Pravila boravka u apartmanu

Dolazak i odlazak iz aparmana – Dolazak u apartman je od 14h, a odlazak do 12h ukoliko sa vlasnikom nije drugačije dogovoreno. Plaćanje se vrši isključivo u gotovini prilikom preuzimanja ključeva. – Gosti su duzni da se krajnje pažljivo odnose prema inventaru apartmana. U slučaju štete, ona mora biti nadoknadjena od strane gosta. – Podrazumeva se poštovanje kućnog reda od 14h do 17h kao i od 22h do 9h. Glasna muzika, žurke i pravljenje buke nisu dozvoljeni. – Dozvoljeno je neometano primanje gostiju u apartman, ali uz poštovanje javnog reda i mira. – Otkazivanje rezervacije ili promena dužine boravka – Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da boravite u odabranom apartmanu ili želite da skratite/produžite boravak, molimo Vas da nas o tome u najkraćem roku obavestite putem e-maila ili telefonskim pozivom.
 CENOVNIK 1-2 NOĆ 2-7 NOĆENJA 8-15 NOĆENJA16-23 NOĆENJA  24+ NOĆENJA
 1-2 OSOBE 70 € 60 € 50 € 45 € 40 €
 3-4 OSOBE 85 € 70 € 60 € 55 € 49 €
 5-6 OSOBE 100 € 80 € 70 € 65 € 55 €

Napomena: Cena zavisi od broja gostiju i broja noćenja. Cene se ne odnose na period Exit festivala, sajmova i Novogodišnjih praznika.

Ako su vam potrebni apartmani u Novom Sadu za dnevno ili kratkoročno izdavanje kao i  Rent a car u Novom Sadu prevoz od aeodroma Beograd do Novog Sada kontaktirajte:

Real House doo, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.

Orijentaciona lokacija apartmana Bulevar:

Loading
Center map
Traffic
Bicycling
Transit

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • office@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share]

Pogledajte još