062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

Apartman Una

Kratkoročno izdavanje Cena: od 30€
Površina
25 m2
Mesto
Broj osoba
2
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Moderan studio apartman u Novom Sadu jedan je iz ponude apartmana u Novom Sadu iz ponude kratkoročnog izdavanja i dnevnog smeštaja RealHouse.rs.

Predstavljamo izuzetno lep i moderan studio apartman u Novom Sadu smešten na Novoj Detelinari u ulici Dr. Svetislava Kasapinovića nedaleko od Novosadskog sajma ali i od autobuske i železniče stanice, na oko 3.5 km od centra Novog Sada.

Nova Detelinara je novosadsko stambeno naselje koje je u poslednjih 20 godina izgrađeno, gde su stambene kuće zamenile zgrade za kolektivno stanovanje, naselje ima uređenu infrastrukturu, prodavnice, barove, restorane, apoteke….

Apartman se nalazi u novoj stambenoj zgradi na drugom spratu, ima ukupnu površinu od 27m2, a sastoji se od sobe sa kuhinjom, kupatila, hodnika i terase.

Moderan studio apartman gostima nudi KTV, wi-fi internet, besplatno parking mesto, a po potrebi i garažu, posteljina, peškiri, posuđe.

Moderan studio apartman u Novom Sadu moderno opremljen novim stvarima, može da primi dve osobe.

Cena apartmana Una u Novom Sadu zavisi od broja noćenja.

Sve informacije za moderan studio apartman u Novom Sadu ali i ostalu ponudu Real House – apartmani Novi Sad, kao i za Rent a car Novi Sad,  možete dobiti ako kontaktirate:

Real House d.o.o, Novi Sad, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.

Lokacija apartmana na mapi:

Loading
Center map
Traffic
Bicycling
Transit

Kontakt

Dejana Babić

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 116
  • stanovi@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share]

Pogledajte još