062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

Apartman Rose

Kratkoročno izdavanje Cena: od 30€
Vrsta nekretnine
Površina
49 m2
Mesto
Lokacija
Broj osoba
maksimum 4
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Dvosoban apartman u blizini Spensa, nedaleko od centra – apartman Rose – iz ponude Real House, apartmani Novi Sad dnevni kratkoročni najam, stan na dan Novi Sad.

Lokacija apartmana:

Apartman Rose se nalazi u ulici Petra Drapšina u blizini Bulevara i Spensa gde do samog centra grada imate oko 5 minuta laganje šetnje. U okolini apartmana imate mnogo restorana, kafića, prodavnica, pekaru a daleko nije ni Futoška pijaca.

Opis apartmana:

Apartman Rose se nalazi u novoj stambenoj zgradi na trećem spratu ukupne površine 49 m2, a sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, terase, kupatila.

Smeštajni kapacitet apartmana:

Apartman Rose može da primi do 4 osobe, u spavaćoj sobami je francuski ležajevi za  dve osobe, a u dnevnoj sobi garnitura na razvlačenje za takođe dve osobe.  U neposrednoj blizini ovog aprtmana nalazi se i apartman Marina i apartman Negro koji primaju 4 osobe tako da u ova tri apartmana na istoj lokacij može da se smesti do 12 osoba.

Šta nudi apartman:

Apartman Rose nudi odličan smeštaj u Novom Sadu na dobroj lokaciji, a svojim gostima omogućava besplatan wi-fi internet, kablovcku televiziji, posteljinu, peškire, posuđe kao i parking u suterenu zgrade.

 CENOVNIK 1-2 NOĆ 3-7 NOĆENJA 8-15 NOĆENJA 16-23 NOĆENJA 24+ NOĆENJA
 1-2 OSOBE 50 € 40 € 35 € 30 € 25 €
 3-4 OSOBE 60 € 50 € 40 € 35 € 30 €

Napomena: Cena zavisi od broja gostiju i broja noćenja. Cene se ne odnose na period Exit festivala, sajmova i Novogodišnjih praznika.

Ako su vam potrebni apartmani u Novom Sadu za dnevno ili kratkoročno izdavanje kao i  Rent a car u Novom Sadu prevoz od aerodroma Beograd do Novog Sada kontaktirajte:

Real House doo, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.

Orijentaciona lokacija apartmana Rose:

Loading
Center map
Traffic
Bicycling
Transit

Kontakt

Vladimir Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • info@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share]

Pogledajte još