062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

Apartman Avgust

Kratkoročno izdavanje Cena: od 40€
Vrsta nekretnine
Površina
50 m2
Mesto
Lokacija
Broj osoba
maksimum 4
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Luksuzno opremljen moderan apartman u blizini centra grada – apartman Avgust – iz ponude Real House, apartmani Novi Sad dnevni kratkoročni najam, stan na dan Novi Sad.

Lokacija apartmana:

Apartman Avgust se nalazi u ulici Avgusta Cesarca u blizini Bulevara, Fuoške pijace, Spensa gde do samog centra grada imate oko par minuta laganje šetnje. U okolini apartmana imate mnogo restorana, kafića, prodavnica, pekaru a daleko nije ni Futoška pijaca.

Opis apartmana:

Apartman Avgust se nalazi u novoj stambenoj zgradi na petom spratu ukupne površine 50 m2, a sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, terase ikupatila.

Smeštajni kapacitet apartmana:

Luksuzno opremljen moderan apartman Avgust može da primi do 4 osobe, u spavaćoj sobami je francuski ležajevi za  dve osobe, a u dnevnoj sobi garnitura na razvlačenje za takođe dve osobe.

Šta nudi apartman:

Apartman Avgust nudi odličan smeštaj u Novom Sadu na dobroj lokaciji, a svojim gostima omogućava besplatan wi-fi internet, kablovcku televiziji, posteljinu, peškire, posuđe kao i garažu u suterenu zgrade. Apartman je nov veoma moderno opremljen novim nameštajem i tehničkim uređajima.

Napomena: Cena apartmana zavisi od broja gostiju, broja noćenja i perioda vašeg boravka. Cene su na upit.

Ako su vam potrebni apartmani u Novom Sadu za dnevno ili kratkoročno izdavanje kao i  Rent a car u Novom Sadu prevoz od aerodroma Beograd do Novog Sada kontaktirajte:

Real House doo, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.

Orijentaciona lokacija apartmana Avgust:

Loading
Center map
Traffic
Bicycling
Transit

Kontakt

Dejana Babić

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 116
  • stanovi@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share]

Pogledajte još