062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PS

Prodaja Cena: od 185000€
Vrsta nekretnine
Struktura
četvorosoban
Površina
100 m2
Vlasništvo
uknjižen 171
Mesto
Lokacija
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Real House iz svoje ponude stanova izdvaja luksuzan stan u centru Novog Sada.

Luksuzno opremljen stan se nalazi u samom centru Novog Sada u ulici Modene sa pogledom na glavni gradski trg i gradsku kuću na trećem spratu stambene zgrade sa liftom.

Četvorosoban stan po strukturi ukupne, uknjižene površine 100 m2, odličnog rasporeda, sastoji se od ulaznog hodnika, dnevne sobe koja gleda na gradski trg, tri spavaće sobe, hodnika, kuhinje i dva kupatila.

Stan je kompletno renoviran od poda gde je postavljena izolacija, preko koje ide košuljica i hrastov parket najviše kategorije (Spačva), preko zidova sa posebnom obradom i talijanskim bojama do plafona sa rasvetom koja se dimuje u svim sobama. Sve sobe su klimatizovane (četiri klime u sistemu), kupatila su opremljena vrhunskom Porcelanosa keramikom te Villeroy Boch sanitarijama i slavinama. Kvalitetna ugradna kuhinja sa Bosch ugradnim uređajima.

Stan u centru Novog Sada je uređen tako da je svakom segmentu posvećena velika pažnja i da je svaki deo u stanu veoma kvalitetan i posebno biran.

Ceo stan je pokriven video nadzorom i alarmom koji se aktivira na mobilni telefon. U ovom opisu naveli smo samo osnovne stavri po kojima se vrednuje ovaj luksuzan stan u centru Novog Sada, a kada mu dodamo lokacijiju na kojoj se nalazi možemo samo zaključiti da je ovo jedna izuzetna i retka ponuda luksuzne nekretnine.

Mogućnost zamene  za stan manje vrednosti.

Kontakt

Vladimir Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • info@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share]

Pogledajte još