062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PK 077

Prodaja Cena: od 149000€
Vrsta nekretnine
Površina
150m2
Plac
1375 m2
Infrastruktura
voda, struja, gas
Vlasništvo
1/1
Lokacija
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Real House Vam predstavlja prodaju izuzetno lepe kuće na atraktivnoj lokaciji.

Kuća u Sremskoj Kamenici u naselju Čardak pa sjajnim pogledom zadovoljava potrebe najzahtevnijih kupaca. Na samo nekoliko kilometara od centra grada na placu od 1375m2 nalazi se prelepa, uređena kuća stambene površine 150m2.

Kuća u Sremskoj Kamenici se nalazi u naselju Čardak sa pogledom na Popovicu, nedaleko od instituta u Sremakoj Kamenic. Na 5 minuta og gradskog prevoza i prve veće prodavnice.

Kuća se sastoji od dve etaže, u donjoj etaži se nalazi veliki dnevni boravak sa trpezarijom, i staklenim portalom sa koga se pruža lep pogled, jedne velike sobe sa velikim staklenim portalom, radne sobe, kupatila sa tuš kadom, kuhinje, ostave i ulaznog hodnika. U gornjoj etaži se nalazi hodnik, dve spavaće sobe i veliki garderober kao i velika terasa.

Na lepo održavanom placu nalaze se i dve pomoćene prostorije (kotlarnica i ostava) te ispred kuće veliki parking za osam automobila, smeštena u mirnoj ulici bez saobraćajne gužve.

Kuća je veoma uređena ne zahteva nikakva dodatna ulaganja, veoma konforna i svetla sa mnogo staklenih portala, na podovima parket.

Kuća u Sremskoj Kamenici ime etažno grejanje na tri vrste goriva sa tri kotla, tvrdo gorivo, struja i gas, osvetljenej dvorišta i urađenu drenažu oko kuće, plac je ograđen i pokriven travom. Komunalno je opremljena sa gradskom vodom, trofaznom strujim i gasom. Posađena je živa ograda, kapija od kovanog gvožđa, izolacija na kući i nova pvc stolarija.

Plac u gornjem delu gde se kuća nalazi je ravan i ispred kuće se spušta u nagibu, urađen je i idejni projekat uređena dvorišta koji predviđa tri kaskade i bazen.

Kuća je uknjižena (99m2) 1/1 sa uređenim imovinskim odnosima.

Ukoliko tražite odličnu kuću blizi grada sa prelepim pogledom, ovo je naša preporuka.

Kontaktirajte RealHouse.rs kako bi dobili sve neophodne informacije o mogućnostima koje ova kuća u Sremskoj Kamenici ima i o detaljima prodaje, a ako vas interesuju kuće u Sremskoj Kamenici pogledajte i našu ostalu ponudu.

Real House d.o.o., Novi Sad, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.

Kontakt

Vladimir Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • info@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share]

Pogledajte još