062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PK 018

Prodaja Cena: od 145000€
Vrsta nekretnine
Površina
200
Plac
662 m2
Infrastruktura
struja, voda, gas, kanalizacija, podno grejanje
Vlasništvo
uknjženo
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Real House predstavlja prodaju kuće u Petrovaradinu. Kuća se nalazi na izuzetno dobroj lokaciji nedaleko od centra u mirnoj ulici sa mnogo zelenila, u blizini škole, vrtića i prodavnice, a na samo nekoliko minuta do centra Novog Sada.

Kuća u Petrovaradinu je novosagrađena, građena je 2013. godine, sastoji se od prizemlja i potkrovlja cca. 200m2 ukupne površine.

U prizemlju kuće gde nedostaje samo gletovanje i krečenje nalaze se veliki dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom, ulazni hodnik, kupatilo, toalet, ostava i dve sobe. U gornjem delu kuće, nezavršenom potkrovlju, sa razvedenim elektro instalacijama nalaze se dnevna soba, kupatilo i četiri sobe koje je potrebno srediti.

Kuća ima struju, gradsku vodu, kanalizaciju i gas, u prizemlju je podno grejanje sa pločicama na podovima.

Plac na kome je smeštena kuća ukupne je površine 662m2.

Ovo je  odlična ponuda za novu kuću u neposrednoj blizini centra Novog Sada, na odličnoj lokaciji, koja uz dodatna uređenja enterijera i fasade može biti idealno mesto za porodicu koja želi živeti na mirnom mestu van grada.

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • office@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share]

Pogledajte još