062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PK 060

Prodaja Cena: od 89000€
Vrsta nekretnine
Struktura
dva objekta
Površina
92 m2+64m2
Plac
522 m2
Infrastruktura
voda, struja, gas, kanalizacija
Mesto
Lokacija
Spratnost
prizemlje i sprat
Nema dodatnih informacija

Kupac plaća troškove overe ugovora, poreza na prenos apsolutnih prava i uknjižbu u katastar.

Dodatne informacije

  • sjajna lokacija
  • dva objekta
  • izlaz na dve ulice
  • parking
  • kompletna infrastruktura

Kuća na Klisi sa sjajnim stambeno poslovnim potencijalom je ekskluzivna ponuda Real House nekretnina za prodaju nekretnine koju možete posmatrati iz različitih uglova i sa različitom namenom.

Ako razmišljate o lokaciji za svoju poslovnu ali i stambeno poslovnu delatnost, onda ste na pravom mestu.

Kuća na Klisi na najboljoj lokaciji u ovom delu grada na Sentandrejskom putu preko puta sportske hale sa izlazom na dve ulice.

Na parceli ukupne površine 522 m2 nalaze se dva objekta, kuća koja gleda na Sentandrejski put u osnovi 92m2 (sa građevinskom dozvolom) koja se sastoji od prizemlje i sprata i koja zahteva kompletno renoviranje (procena arhitekte na oko 20000€). Drugi objekat ( u legalizaciji) se nalazi na drugom delu parcele sa izlazom na drugu ulici, u osnovi 32 m2, prizemlje i sprat u funkciji dva odvojena stana (jednosoan i većagarsonjera). U dvorištu se još nalazi i jedna pomoćna natkrivena prostorija kao i kotlarnica.

Dodatna mogućnos je dokupljivanje 80m2 zemljišta od grada kako bi se formirala parcela od 600m2, a time se dobija mogućnost deobe parcele na dve nezavisne parcele od 300 m2 .

Objekti su priključeni na infrastrukturu, gradska voda, struja, gas i kanalizacija, u stambenom objektu je etažno grejanje na gas.

Parking prostor sa obe strane parcele.

Ovo interesantnu nekretninu treba posmatrati kao izuzetnu poslovnu ili stambeno poslovnu mogućnost presvega zbog sjajne lokacije.

U avgustu ove gode počinje izgradnja četiri kolovozne trake na Sentandrejskom putu sa konekcijom na aoto put što ovoj lokaciji dodatno povećava vrednost, a ljudi koji se bave biznisom svakako će prepoznati ovu vrednost.

Nećemo Vam govoriti o poslovnim mogućnostima koje ova nekretnina ima, to ostavljamo Vama, širokom spektru poslovnih delatnosti koji se ovde mogu obavljati u prilog ide i lokacija na kojoj se nalazi sportska hala sa svojim sadržajima u i okolo nje.

Za sve informacije u vezi prodaje kuće na Klisi kontaktirajte ekskluzivnog posrednika prodaje:

Real House licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, reg. br. 177.

Kontakt

Vladimir Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • info@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share]

Pogledajte još