062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PV 032

Prodaja Cena: od 257000€
Površina
120 m2
Plac
2109 m2
Infrastruktura
struja, tehnička voda
Vlasništvo
građeno sa građevinskom dozvolom
Lokacija
Spratnost
prizemlje i potkrovlje
Parking
u dvorištu

U donjem delu velika dnevna sa trpezarijom i kuhinjom, spavaća sona i kupatilo, u gornjem delu jedna manja spavaća soba i galerija na kojoj se nalazi bračni krevet.

Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

  • novogradnja
  • drvena ekološka brvnara
  • bazen
  • jedinstven prirodni ambijent
  • pogled na dunav
  • uređen plac sa zelenilom

Kuća na Fruškoj gori izdvojena je ponuda Real House nekretnina.

Real House ima posebno zadovoljstvo da vam predstavi jedninstvenu nekretninu na Fruškoj gori koja se ne sreće retko u ponudi za prodaju nekretnina.

Počećemo od lokacije, kuća se nalazi na Fruškoj gori, teritorijalno pripada opštini Sremski Karlovci, nedaleko od Čortanovaca, na oko 20 km od Novog Sada i oko 60 km od Beograda.

Drvena eko brvnara izgrađena je na jednoj od najboljih lokacija na tom delu Fruške gore, na ograđenom placu ukupne površine 2109 m2 sa mnogo zelenila, ukrasnog bilja, borova, lipa i neodoljivim pogledom na Dunav, Novi Sad i dobar deo Vojvodine.

Novosagrađena kuća kompletno je izgrađena od drveta i ima oko 120 m2 u dve etaže.U donjem delu se nalazi kuhinja, dnevna soba, jedna spavaća soba i kupatilo, a u gornjoj etaži je velika otvorena galerija koja se po potrebi može pregraditi u sobe. Uz kuću se nalazi pomoćna prostorija i bazen dimenzija 8x4m.

Kuća na Fruškoj gori je potpuno nova, upravo završena, poseduje sopstvenu cisternu za vodu od 15000 litara i priključena je na trofaznu struju.

U dnevnoj sobi se nalazi kamin, a u celoj kući je niskonaponsko podno grejanje na daljinsko komandovanje.

Teško je opisati rečima ovakvu nekretninu, treba je doživeti, treba osetiti pozitivnu energiju koju ona ima i doživeti osećaj pripadnosti sa prirodom i Fruškom gorom.

Ova kuća na Fruškoj gori idealna je stanovanje u prirodnom okruženju, a idealna je za boravak van grada kada poželite svoj mir daleko od gradske vreve.

Plavi dunav, jedinstven pogled od koga zastaje dah, Bačka na dlanu, ruža vetrova, oplemenjenost drveta samo su neki od razloga za kupovinu, jer kupovinom ove nekretnine ne kupujete samo zidove i zemljište već jedan od najlepših delova Fruške gore koji je neprocenjivo vredan.

Za sve detalje o prodaju ove jedinstvene kuće na Fruškoj Gori kontaktirajte:

Real House licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.

Opis nekretnine je autorko delo Real House i ne može se kopirati i koristiti bez dozvole.

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • office@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još