062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PK 055

Prodaja Cena: od 43000€
Vrsta nekretnine
Površina
85 m2
Plac
878 m2
Infrastruktura
voda, struja, gas, septička
Vlasništvo
uknjiženo 1/1
Mesto
Lokacija
Nema dodatnih informacija

Trenutno nema informacija

Dodatne informacije

  • mirna lokacija
  • tri terase test
  • pokretan krov test
  • alarm i sigurnosne kamere test

Kuća na Fruškoj gori nadomak Novog Sada

Ono po čemu je posebna ova nekretnina je njena ušuškanost, ruža vetrova (spoj Dunavske i Fruškogorske klime) i pogled na Novi Sad. Svakako biće interesantna za kupca koji traži opciju za život van grada ili kao mesto na kome će provoditi vikende sa porodicom i prijateljima.

Real House nekretnine vam predstavljanju ekskluzivnu ponudu – kuću na Fruškoj gori nadomak Novog Sada u Rakovcu u naselju Belegir.

Rakovac je naselje u opštini Beočin smešteno između Dunava sa jedne i Fruške gore sa druge strane od Novog Sada udaljeno oko 12km i oko 8km od Vrdnika. U naselju je osnovna škola, vrtić prodavnica, ambulanta, a gradskim autobus saobraća do Novog Sada.

Kuća se nalazi u naselju Belegir gde većina ljudi svakodnevno stanuju, gde možete osetiti sve čari Fruške gore u njenom punom kapacitetu. Mir i tišina, čist vazduh i odsustvo komaraca poseban su benefit ove nekretnine.

Kuća u Rakovcu je površine 85 m2 građena osamdesetih godina u odličnom stanju, a sastoji se od ulaznog hodnika, velike dnevne sobe, kuhinje i ostave u prizemlju, na spratu kuće je velika spavaća soba koja se lako može podeliti u dve manje. U prizemlju kuće je prostrana terasa od 25 m2 sa koje se pruža pogled na Dunav i Novi Sad. Ispod kuće su dve pomoćne prostorije (radionica i ostava).

Plac u Rakovcu na kome je kuća je površine 878 m2, ograđen sa svih strana. Do samog placa vodi asfaltni put izuzev zadnjih 300m tucanjika. Na placu ispred kuće je letnjikovac sa zidanim roštiljem predviđen za okupljanja i druženje. Na placu ima vinove loze, oraha, kajsija, jabuka i nekoliko borova.

Plac i kuća su veoma održavani i uredni. Kuća je uknjižena, a zidana je sa svom pratećom dokumentacijom prvog vlasnika koji je prodaje.

Kuća ima struju, vodu iz vodovoda, gas i septičku jamu, trenutno je grejanje na gasne peći.

Nekretnina se prodaje sa svim stvarima i nameštejame te svim alatima za održavanje tako da kupac ove kuće treba da donese samo svoje lične stvari i počne da uživa u miru i čistom fruškogorskom vazduhu.

Pogledajte fotografije i video prezentaciju, a za sve detalje o kupovini ove kuće na Fruškoj gori i eventualnom obilasku i gledanju kontaktirajte ekskluzivnog posrednika prodaje:

Real House licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177.

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • office@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share]

Pogledajte još