062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PK

Prodaja Cena: od 130000€
Vrsta nekretnine
Površina
200 m2
Plac
1005 m2
Infrastruktura
voda, struja
Vlasništvo
1/1
Lokacija
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Kuća na Čardaku u Sremskoj Kamenici je ponuda Real House nekretnina za život u blizini grada, a opet dovoljno daleko od gradske gužve.

Kuća na Čardaku u Sremskoj Kamenici je površine 79 m2 u osnovi, a sastoji se od tri jednake etaže koje mogu da funkcionišu kao tri zasebna stana, druga etaža ima veliku terasu.

Plac na Čardaku na kome se nalazi kuća je površine 1005 m2, pravougaonog oblika ograđen sa svih strana, a nalazi se na u mirnoj ulici do koga se dolazi asfaltnim putem. Na placu se nalazi garaža sa delom koji funkcioniše kao pomoćni objekat.

Kuća na Čardaku ima kompletnu infrastrukturu, gradska voda, struja, etažno grejanje.

Kuća na Čardaku je idealna nekretnina za one koji vole mir, čist vazduh, a opet da im je važno da su u blizini Novo Sada.

Čardak je naselje u Sremskoj Kamenici nedaleko od kardio vaskularnog instituta na uzvišenju, nekada bilo prelepo ekskluzivno vikend naselje novosađana, a danas polako prerasta u stambeno naselje. Na Čardaku se nalazi prodavnica i stanica gradskog autobusa.

Za sve informacije o prodaji kuće na Lardaku kontaktirajte.

Real House doo, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177.

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • office@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share]

Pogledajte još