062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PL 001

Prodaja Cena: od 12000€
Vrsta nekretnine
Površina
19 m2
Vlasništvo
sa dozvolom
Mesto
Lokacija
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

  • sjajna lokacija
  • razrađen lokal

Kiosk brze hrane sa trafikom – prodaja biznisa je specijalna ponuda Real House nekretnina za onog ko želi da obezbedi siguran posao preuzimanjem lokala u radu na prometnoj lokaciji – autobuskoj stanici u Srbobranu, 100m od centra Srbobrana, osnovne i srednje škole, a preko puta pijace i nove Idea prodavnice.

Kiosk brze hrane na ovom mestu posluje uspešno oko tridesetak godina te bi se sa pravom moglo reći da je reč o brendu – razrađenom biznisu za koji mnogi znaju.

Kiosk se sastoji od prednjeg dela u kome ostaju: rashladna vitrina za hranu, rashladna vitrina za piće, roštilj na struju, frižider sa zamrzivačem, toster, metalni radni pul sa fiokama i plicama, mikrotalasna, mikser, staklene police za cigare kao i sve druge police potrebne za rad.

Ono što je bitno naglasiti je da je kiosk pokriven 24 – časovnim video nadzorom i u tom smislu je sigurnost zagarantovana.

U zadnjem delu kioska se nalazi jedna prostorija za pripremu hrane ili ostava sa policama, lavaboom i bojlerom. Postoji i deo bašte – odvojena i zagrađena trščanom ogradom za radnike i osoblje.

Kiosk je površine 19 m2, radi se o montažnom objektu za čiji rad se svake godine obnavlja dozvola koje izdaje nadležni opštinski organ uprave.

Kios ima vodu i struju.

Objekat trenutno posluje kao kiosk brze hrane sa trafikom ali je pogodan i za druge delatnosti (pekara, menjačnica, mini prodavnica, poslastičarnica ili neke druge ugostiteljka ili prodajna delatnost).

Ovu ponudu trenba posmatrati kao kupovinu biznisa – posla gde sa relativno malim ulaganjima odmah osiguravate povrat novca i konstantnu mesečnu zaradu jer je posao već razrađen.

Za sve informacije o prodaji ovog objekta kontaktirajte:

Real House licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, reg. br. 177.

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • office@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share]

Pogledajte još