062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

Nanin konak

Kratkoročno izdavanje Cena: od 66€ – Minimum noćenja: 1
Vrsta nekretnine
Struktura
dvosobna
Površina
75 m2
Mesto
Lokacija
Spratnost
prizemlje
Broj osoba
maksimum 6
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

  • internet
  • parking
  • prelepa priroda
  • sjajno mesto za odmor

Izdavanje vikendice u Vrdniku u prirodi nacionalnog parka idealna je nekretnina ako tražite da iznajmite parče prirode na Fruškoj gori gde se možete kvalitetno odmoriti, napuniti baterije i jednostavno uživati u svim čarima prirode koje vam nudi Fruška gora i Vrdnik.

Vikendica se nalazi u Vrdniku na teritoriji nacionalnog parka u prirodnom okruženju na lepoj lokaciji odakle možete prošetati do centra Vrdnika, do Hotela Termal i Aqua Premier gde se možete okupati u bazenu i relaksirati, stazom zdravlja dolazite do Vrdničke kule i turističkog kompleksa Vrdnička kula, a u okruženju možete posetiti manastir Ravanicu, jazak i Malu Remetu.

Vikendica koja se izdaje ukupne je površine 70 m2, prizemna, sastoji se od velike dnevne sobe sa trpezarijom i kaminom, kupatila, spavaće sobe i terase.

Prelep plac, 830 m2 i priroda koja okružuje ovu vikendicu garant su odličnog provoda i kvalitetnog odmora. Plac sa mnogo zelenila, ukrasnog rastinja, borova, breza, sa Pančićevom omorikom, prelepom magnolijom i mnoštvom drugog ukrasnog rastinja i cveća daje Vam utisak kao da se nalazite u najlepšem parku prirode.

Vikendica može da smesti do 7 osoba, u spavaćoj sobi je bračni ležaj, a u dnevnoj sobi su još dva dupla i jedasn singl ležaj.

Za goste je obezbeđena posteljina, peškiri, posuđe kao i internet konekcija. Dva parking mesta za automobil su u prednjem delu placa.

Mogućnost iznajmljivanja bicikla.

Ako razmišljate o odmoru u prirodi i vikendu izvan grada onda nemamo dilemu, ovo je svakako naša preporuku, posetite Vrdnik i Frušku goru, Nanin konak će Vas rado ugostiti.

CENOVNIK1-6 OSOBA/PO NOĆENU
DNEVNI BORAVAK (bez noćenja)84 €
1 NOĆENJE96 €
2 NOĆENJA180 €
3 NOĆENJA252 €
4+ NOĆENJANA UPIT
DEPOZIT100€
RENT A BIKE5E DNEVNO

Priblizna lokacija na mapi:

Loading
Center map
Traffic
Bicycling
Transit

 

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 63 309 197
  • apartmani@realhouse.rs.

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share]

Pogledajte još