062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

IS 048

Izdavanje Cena: od 800€ | Dpozit: 800€ | Agencijska provizija: 400€
Vrsta nekretnine
Površina
111 m2
Mesto
Lokacija
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Izdavanje troiposobnog modernog stana na Grbavici iz ponude Real House – izdavanje stanova Nova Sad.

Stan na Grbavici koji vam ovom prilikom predstavljamo nalazi se na odličnoj lokaciji u ulici Lasla Gala nedaleko od Bulevara oslobođenja i Spensa te na 10 minuta hoda do centra grada.

Stan se nalazi u stambenoj zgradi sa liftom na petom spratu dvorišno orijentisan, bez buke.

Troiposoban stan po strukturi ukupne površine 111 m2 sastoji se od ulaznog hodnika, dve spavaće sobe, jedna manje radnje sobe, velikog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, velikog kupatila i terase.

Stan na Grbavici je veoma svetao i prozračan, funkcionalnog rasporeda i zadovoljava potrebe kako porodice tako i poslovnih ljudi kojima treba prostor pun pozitivne energije.

Stan se izdaje potpuno namešten novim nameštajem i opremljen svim neophodnim tehničkim uređajuma, veoma lepo dizajniran.

Cena za  izdavanje troiposobnog modernog stana na Grbavici od  800 evra obuhvata uračunate sve komunalne i režijske troškove koji pripadaju stanu tako da budući podstanar plaća sve u jednom i nema dodatnih troškova niti obaveza oko troškova i računa.

Mesečna zakupnina za  izdavanje troiposobnog modernog stana na Grbavici sa računima je 800€, plaća se depozit u visini jedne zakupnine od 800€ i agencijska provizija u protuvrednosti od 400€ jednokratno.

Nadamo se da smo vam dali dovoljno informacija i zainteresovali vas za izdavanje ovog veoma lepog stana na Grbavici, a sve dodatne informacije za izdavanje troiposobnog modernog stana na Grbavici  ili za izdavanje stanova na Grbavici možete dobiti ako kontaktirate posrednika za izdavanje ovog stana:

Real House d.o.o. Novi Sad, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.

Orijentaciona lokacija na mapi:

Loading
Center map
Traffic
Bicycling
Transit

Kontakt

Dejana Babić

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 116
  • stanovi@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share]

Pogledajte još