062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

PK 008

Prodaja Cena: od 41000€
Vrsta nekretnine
Površina
38 m2
Vlasništvo
uknjiženo 1/1
Mesto
Lokacija
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Dvosoban stan na Grbavici izdvajamo iz ponude Real House – prodaja stanova Novi Sad.

Stan na Grbavici koji ovom prilikom predstavljamo nalazi se u ulici Đorđa Servickog, veoma dobra stambena lokacija, blizina Limana, škole, prodavnica, gradskog prevoza, doma zdravlja na Limanu.

Dvosoban stan na Grbavici se nalazi u stambenoj zgradi sa liftom na prizemlju, dvorišne orijentacije. Sa ulične strane zgrada je obezbežena kapijom koja se zaključava, a u dvorišu se nalazi veliki parking za stanare zgrade i svaki stan ima mesto za parkiranje što ovom stanu daje dodatnu vrednost s obzirom na stanje parkinga i gužvu na Grbavici.

Stan je ukupne uknjižene  povrršine 38m2 izuzetno dobrog rasporeda za ovu kvadraturu, a sastoji se od ulaznog, prostranog hodnika u kome ima mesta za veliki plakar i iz koga se ulazi u sve ostale prostorije i to manju spavaću sobu, dnevnu sobu, prilično veliko kupatilo sa ležećom kadom i potpuno odvojenu kuhinju sa prirodnom ventilacijom (prozor).

Dvosoban stan na Grbavici zakteva krečenje pre uselenja i u sasvim je dobrom stanju.

Stan na Grbavici je uknjižen sa čistim vlasništvom i postoji mogućnost kupovine i putem stambenog kredita.

Dvosoban stan na Grbavici idealna je prilika ako tražite stan na Grbavici koji nameravate da izdajete ili za bračni par, manju porodicu, starije osobe i posebno je pogodan za invalide jer postoji invalidski ulaz (Rampa) za kolica u zgradu po svim propisima i standardima što je retkost u novogradnji na Grbavici,

Sve u svemu ovo je jedan dobar stan čijom kupovinom sigurno možete biti zadovoljni.

Kontaktirajte Real House (posrednik za prodaju stana) u vezi svih detalja o prodaji za dvosoban stan na Grbavici  i pogledajte našu ostalu ponudu – prodaja stanova Novi Sad.

Real House d.o.o., Novi Sad, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.

Orijentaciona lokacija stana na mapi:

Center map
Traffic
Bicycling
Transit

Kontakt

Dejana Babić

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 116
  • stanovi@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još