062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

Apartman Marmelo

Kratkoročno izdavanje Cena: od 25€
Vrsta nekretnine
Površina
37 m2
Mesto
Lokacija
Broj osoba
maksimum 3-4
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Jednoiposoban apartman sa garažom – apartman Marmelo – iz ponude Real House, apartmani Novi Sad dnevni kratkoročni najam, stan na dan Novi Sad.

Lokacija apartmana:

Apartman Marmelo se nalazi u ulici Mite Ružića u katoličkoj porti u strogom centru Novog Sada u pešaćkoj zoni na 100m od Trga slobode, zmaj Jovine ulice i ulice Laze Telečkog poznate po noćnom životu sa mnogo restorana i kafića.

Opis apartmana:

Apartman Marmelo se nalazi u novoj stambeno poslovnoj zgradi natrećem spratu sa liftom ukupne površine 37 m2, a sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevne sobe sa kuhinjom i trpezarijom, kupatila.

Smeštajni kapacitet apartmana:

Apartman Marmelo može da primi do 3 osobe, u spavaćoj sobami je francuski ležajevi za  dve osobe, a u dnevnoj sobi garnitura na razvlačenje.

Šta nudi apartman:

Apartman Marmelo nudi odličan smeštaj u Novom Sadu na dobroj lokaciji prvenstveno poslovnim ljudima ili malađim osobama, a svojim gostima omogućava besplatan wi-fi internet, kablovcku televiziji, posteljinu, peškire, posuđe kao i parking nedaleko od zgrade.

Pravila boravka u apartmanu

Dolazak i odlazak iz aparmana – Dolazak u apartman je od 14h, a odlazak do 12h ukoliko sa vlasnikom nije drugačije dogovoreno. Plaćanje se vrši isključivo u gotovini prilikom preuzimanja ključeva. – Gosti su duzni da se krajnje pažljivo odnose prema inventaru apartmana. U slučaju štete, ona mora biti nadoknadjena od strane gosta. – Podrazumeva se poštovanje kućnog reda od 14h do 17h kao i od 22h do 9h. Glasna muzika, žurke i pravljenje buke nisu dozvoljeni. – Dozvoljeno je neometano primanje gostiju u apartman, ali uz poštovanje javnog reda i mira. – Otkazivanje rezervacije ili promena dužine boravka – Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da boravite u odabranom apartmanu ili želite da skratite/produžite boravak, molimo Vas da nas o tome u najkraćem roku obavestite putem e-maila ili telefonskim pozivom.
CENOVNIK 1-2 NOĆ 3-7 NOĆENJA8-15 NOĆENJA  16-23 NOĆENJA24+ NOĆENJA 
 1-2 Osobe 50 € 40 € 35 € 30 € 25 €
 3 Osobe 60 € 50 € 40 € 35 € 30 €

Napomena: Cena zavisi od broja gostiju i broja noćenja. Cene se ne odnose na period Exit festivala, sajmova i Novogodišnjih praznika.

Ako su vam potrebni apartmani u Novom Sadu za dnevno ili kratkoročno izdavanje kao i  Rent a car u Novom Sadu prevoz od aeodroma Beograd do Novog Sada kontaktirajte:

Real House doo, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.

Orijentaciona lokacija apartmana Marmelo:

Loading
Center map
Traffic
Bicycling
Transit

Kontakt

Vladimir Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • info@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share]

Pogledajte još