062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

Apartman Sonya

Kratkoročno izdavanje Cena: od 22€
Vrsta nekretnine
Površina
64 m2
Mesto
Lokacija
Broj osoba
maksimum 4
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Apartman sa stilom u starom delu grada – apartman Sonya – iz ponude Real House, apartmani Novi Sad dnevni kratkoročni najam, stan na dan Novi Sad.

Lokacija apartmana:

Apartman Sonya se nalazi u ulici Sonje Marinković u starom delu Novog Sada na jednoj od najboljih gradskih lokacija. Apartman je udaljen od strogog centra grada dve minute šetnje, u blizini se nalazi Dunavski park, Kej pored Dunava gde možete šetati u uživati u lepoti Novog Sada, a preko puta se nalazi Petrovaradinska tvrđava koju možete posetiti za svega 5 minuta laganog hoda.

Opis apartmana:

Apartman Sonya se nalazi u stambenoj zgradi, ukupne površine 64 m2, a sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevne sobe, kuhinje i kupatila.

Smeštajni kapacitet apartmana:

Apartman Sonya može da primi do 4 osobe, u spavaćoj sobami je francuski ležajevi za  dve osobe, a u dnevnoj sobi dva dvoseda na razvlačenje za takođe dve osobe.

Šta nudi apartman:

Apartman Sonya nudi odličan smeštaj u Novom Sadu na dobroj lokaciji, a svojim gostima omogućava besplatan wi-fi internet, kablovcku televiziji, posteljinu, peškire, posuđe. U ovom apartmanu istinski možete osetiti sve čari Novog Sada.

Pravila boravka u apartmanu

Dolazak i odlazak iz aparmana – Dolazak u apartman je od 14h, a odlazak do 12h ukoliko sa vlasnikom nije drugačije dogovoreno. Plaćanje se vrši isključivo u gotovini prilikom preuzimanja ključeva. – Gosti su duzni da se krajnje pažljivo odnose prema inventaru apartmana. U slučaju štete, ona mora biti nadoknadjena od strane gosta. – Podrazumeva se poštovanje kućnog reda od 14h do 17h kao i od 22h do 9h. Glasna muzika, žurke i pravljenje buke nisu dozvoljeni. – Dozvoljeno je neometano primanje gostiju u apartman, ali uz poštovanje javnog reda i mira. Otkazivanje rezervacije ili promena dužine boravka – Ukoliko iz bilo kog razloga niste u mogućnosti da boravite u odabranom apartmanu ili želite da skratite/produžite boravak, molimo Vas da nas o tome u najkraćem roku obavestite putem e-maila ili telefonskim pozivom.
CENOVNIK 1-2 NOĆ 3-7 NOĆENJA 8-15 NOĆENJA16-23 NOĆENJA 24+ NOĆENJA 
 1-2 Osobe 45 € 35 € 30 € 25 € 22 €
 3-4 Osobe 50 € 40 € 30 € 28 € 24 €

Napomena: Cena zavisi od broja gostiju i broja noćenja. Cene se ne odnose na period Exit festivala, sajmova i Novogodišnjih praznika.

Ako su vam potrebni apartmani u Novom Sadu za dnevno ili kratkoročno izdavanje kao i  Rent a car u Novom Sadu prevoz od aerodroma Beograd do Novog Sada kontaktirajte:

Real House doo, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.

Orijentaciona lokacija apartmana Sonya:

Loading
Center map
Traffic
Bicycling
Transit

Kontakt

Vladimir Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • info@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share]

Pogledajte još