062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

App Katarina 2

Kratkoročno izdavanje Cena: od 24€ – Minimum noćenja: 1
Vrsta nekretnine
Struktura
dvosoban
Površina
40 m2
Mesto
Broj osoba
4
Parking
u suterenu zgrade
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

  • wi fi
  • tv, ktv
  • klima
  • parking
  • pogodno za decu

Apartman Katarina 2 povoljan apartman na dobroj lokaciji

iz ponude Real House, apartmani Novi Sad, dnevni kratkoročni najam, stan na dan Novi Sad. Apartman obezbeđuje kvalitetan i ugodan smeštaj u Novom Sadu u blizini centra grada.

Gde se nalazi apartman Katarina 2

Apartman Katarina se nalazi u ulici Kosančić Ivana u neposrednoj blizini Bulevara oslobođenja, Novosadskog sajma i Futoške pijace od centra grada udaljen 5 miniuta laganog hoda. Apartman je smešten na odličnoj lokaciji, a sve sve potrebe koje eventualno možete imati tipa restorana, prodavnice, pošte, prevoz, apoteke i slično možete pronaći u neposrednom okruženju i bez korišćenja automobila.

Kakav je apartmanKatarina 2

Apartman Katarina 2 se nalazi u novoj stambenoj zgradi na prizemlju površine 40 m2, a sastoji se od jedne dnevne sobe sa kuhinjom, spavaće sobe, kupatila sa ležećom kadom i zatvorene terase.. Apartman je kompletno opremljen.

Koliko osoba prima apartman

Apartman Katarina može da primi do 4 osobe, u dnevnoj sobi je trosed na razvlačenje dvosed i fotelja, a u spavaćoj sobi kauč na razvlačenje gde mogu da spavaju dve osobe.

Šta nudi apartman

Apartman Katarina 2 nudi povoljan smeštaj u Novom Sadu na dobroj lokaciji prvenstveno poslovnim ljudima ili mlađim osobama, turistima i onima koji žele bolje upoznati Novi Sad, porodicama sa malom decom i starijim osobama a svojim gostima omogućava besplatan wi-fi internet, kablovcku televiziji, klima uređaj, posteljinu, peškire, posuđe, kao i parking mesto suterenu zgrade

Cena apartmana je 24€, za veći broj noćenja moguća korekcija cene.

Napomena: Cena zavisi od broja gostiju i broja noćenja. Cene se ne odnose na period Exit festivala, sajmova i Novogodišnjih praznika.

U istoj zgradi se nalazi Apartman Katarina 1 koji može da smesti do 3 osobe pa je to idealna prilika za smeštaj većeg broja osoba.

Ako su vam potrebni apartmani u Novom Sadu za dnevno ili kratkoročno izdavanje kao i  Rent a car u Novom Sadu prevoz od aeodroma Beograd do Novog Sada kontaktirajte:

Real House doo, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.

Orijentaciona lokacija apartmana Katarina:

Center map
Traffic
Bicycling
Transit

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 63 309 197
  • apartmani@realhouse.rs.

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share] [fblike]

Pogledajte još