062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

Apartman Garden

Kratkoročno izdavanje Cena: od 25€
Površina
85 m2
Mesto
Lokacija
Broj osoba
maksimum 4+1
Nema dodatnih informacija
Nema dodatnih informacija

Dodatne informacije

Nema dodatnih informacija

Apartman Garden sa dvorištem na periferiji Novog Sada – iz ponude Real House, apartmani Novi Sad dnevni kratkoročni najam, stan na dan Novi Sad, idealan je smeštaj u Novom Sadu ukoliko vam nije bitno da budete u centru grada, a da budete smešteni u komfornom lepo opremljenom apartmanu sa sopstvenim dvorištvem.

Lokacija apartmana:

Apartman Garden se nalazi na izlazu iz Novog Sada u pravcu Veternika na 4km od centra grada do koga dolazite automobilom, taksijem ili gradskim autobusom za 10 minuta. U neposrednoj blizini imate prodavnicu, nekoliko restorana i stanicu gradskog autobusa.

Opis apartmana:

Apartman Garden se nalazi u stambenoj kući na prvom spratu potpuno odvojen i nezavisan sa sopstvenim ulazom, ukupne je površine 85 m2, a sastoji se od prostranog ulaznog hodnika, komfornog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijskim delom, dve spavaće sobe i kupatila apartman je modernog dizajna u kome ćete se osećati pijatno.

Ispred apartmana se nalazi veliko dvorište sa ležaljkama, roštiljem i stolom koje gosti apartmana mogu da koriste.

Smeštajni kapacitet apartmana:

Apartman Garden može da primi do 4 osobe + 1 osoba na pomoćnom ležaju, u spavaćim sobama su francuski ležajevi za  dve osobe.

Šta nudi apartman:

Apartman Garden nudi odličan smeštaj u Novom Sadupo povoljnim cenama, a svojim gostima omogućava besplatan wi-fi internet, kablovcku televiziji, posteljinu, peškire, posuđe. Ispred apartmana ili u dvorištu obezbeđen je besplatan parking za automobil.

 CENOVNIK 1-2 NOĆENJA 3-7 NOĆENJA 8+ NOĆENJA
 1-2 OSOBE 35 € 25 €NA UPIT
 3-4 OSOBE 45 € 35 € NA UPIT

5. osoba na pomoćnom ležaju dopčaćuje 5€ po danu.

Napomena: Cena zavisi od broja gostiju i broja noćenja. Cene se ne odnose na period Exit festivala, sajmova i Novogodišnjih praznika.

Ako su vam potrebni apartmani u Novom Sadu za dnevno ili kratkoročno izdavanje kao i  Rent a car u Novom Sadu prevoz od aerodroma Beograd do Novog Sada kontaktirajte:

Real House doo, licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti, broj u registru posrednika 177.

Orijentaciona lokacija apartmana Garden:

Loading
Center map
Traffic
Bicycling
Transit

Kontakt

Sanja Rafajlović

agent pic
  • 00381 21 547 960
  • 00381 62 650 152
  • office@realhouse.rs

Kontaktirajte nas:

Sviđa vam se naša ponuda? Preporučite nas

[et_social_share]

Pogledajte još