062 650 152 | Real House d.o.o. Licencirani posrednik za promet i zakup nepokretnosti reg. br. 177 | office@realhouse.rs

Ko smo mi

Real House doo je porodična firma čiji su osnivači i suvlasnici Sanja i Vladimir Rafajlović,  bavimo se poslovima sa nekretninama u Novom Sadu i široj okolini, licencirani smo posrednik za pomet i zakup nepokretnosti, pružamo kompletne usluge kupoprodaje, zakupa i izdavanja nekretna te pravne usluge vezane za nekretnine. Upoznajte nas, pogledajte šta i kako radimo jer mi mo tu zbog Vas.

Naše usluge

Prodaja i kupovina nekretnina

Mi ne prodajemo i ne kupujemo nekretnine, mi posredujemo, Vama pomažemo da ostvarite vaš cilj …

Izdavanje i zakup nekretnina

Uz našu pomoć zakupci mogu lakše i sigurnije iznajmiti nekretninu, a vlasnici izdati svoj stan, kuću ili lokal

Pravne usluge

Sve pravne usluge, od sastavljanja predugovora, ugovora, poreza do organizacije overe i uknjižbe na Vaše ime

Kratkoročno izdavanje smeštaja

Vlasnici mogu dodatno zaraditi, a gosti pronaći povoljan smeštaj po svojoj meri

REKLI SU O NAMA

 

 

Real House se izdvaja po svom pristupu poslu i načinu na koji rade, imaju fantastilan marketing što ih izdvaja od ostalih agencija. Način na koji rade me je privukao da ih kontaktiram. Imali su sjajne ideje kako prodati jedu netipičnu nekretninu što je na kraju rezultiralo prodajom, hvala ima na tome jer sam rešio jedan veliki životni problem

Dragan Tadić Dortmund-Germany

 

 

 

“Agenciju Real House čine bračni par Rafajlović, koji ovaj posao rade profesionalno, posvećeno i sa osmehom na licu. Osvojili su moje poverenje i prepustio sam im upravljanje prodajom mojih nekoliko parcela u Fruškoj gori. Saradnja nam je donela prijatnu poslovnu atmosferu, a i dobre rezultate. Nastavljamo dalje…naravno.”

Branislav Novi Sad

 

 

“Agenstvo nedvižimosti „real hause“ edinstvennoe agenstvo otvetivšee mne na moй zapros ob arende žilья v Novom Sade. Ostalьnыe pяtь agenstv proignorirovali moe pisьmo. I kogda mы priehali na poiski svoego doma v Serbii sotrudniki agenstva Vladimir i Sanья prosto pokazali nam ego. Potom tak že bыstro i professionalьno podgotovili dokumentы dlя oformleniя dogovora kupli-prodaži žiloй nedvižimosti, sudebnogo perevodčika i notariusa. To estь za dve nedeli mы ne tolьko našli svoй dom, no i kupili ego s pomoщью „real house“. Očenь blagodarnы im takže i za pomoщь v oformlenii razrešeniя prebыvaniя inostrancev v Serbii i v pereoformlenie na svoe imя vseh kommunalьnыh dogovorov. Spasibo!.”


Elena and Sergei
St.Petersburg

“U proleħe 2013 g. mi smo iskoristili uslugu agencije Real House i kupili kuħu blizu Novog Sada. Imali smo samo 2 dana da uobličimo ugovor, i agencija je uradila sve jako brzo i profesionalno. Osim toga, agencija je pomogla da dobijemo rešenьe o ukniženьu i druge dokumente. Nama se svidila nihova pažnьa, druželьubivost i poštenьe. Preporučujemo!”


– Yura, Elya
Moskva, Rusija

Našla sam stan preko oglasa, a ne preko agencije, ipak sam za prevod i ugovor morala angažovati nekoga ko se bavi tim poslom, odlučila sam se za Real House i mogu da im dam najbolje preporuke, veoma stručno i profesionalno su napravili ugovor, proverili papire stana i uknjižili mi stan u katastru. Nakon toga sam im stana dala da ga izdaju i naša uspešna saradnja traje već treću godinu.”

Slavka Paris

NAŠI PARTNERI

 

Oglašavamo se na NadjiDom nekretnine

PC021 izrada web sajta, održavanje, hosting, optimizacija

PC021 izrada web sajta, održavanje, hosting, optimizacija